Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Παγγορτυνιακός-Λεωνίδιο 3-1

Την ανατροπή έκανε ο Παγγορτυνιακός και επικράτησε με σκορ 3-1 του Λεωνιδίου σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, με κύριο χαρακτηριστικό την πολύ δυνατή βροχόπτωση τόσο πριν όσο και κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.
Η ομάδα του Λεωνιδίου κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο όταν στο 8' ο Γρ. Λάτσης από τα δεξιά σέντραρε, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Σμυρνή και κατέληξε στα δίχτυα του Braimllari.
Στην συνέχεια, οι παίκτες του Παγγορτυνιακού, άρχισαν σιγά-σιγά να ανεβάζουν την απόδοσή τους και απείλησαν αρχικά στο 20' όταν ο Δελής, σούταρε από τα όρια της μεγάλης περιοχής με το τέρμα ανυπεράσπιστο, αλλά την τελευταία στιγμή οι αμυντικοί της ομάδας της Κυνουρίας απομάκρυναν την μπάλα. Στο 32' οι αμυντικοί της ομάδας του Λεωνιδίου απομάκρυναν τελευταία στιγμή την μπάλα ύστερα από την ασταθή απόκρουση του Κολινιώτη, σε φάουλ που εκτέλεσαν οι γηπεδούχοι.
Ωστόσο, ό,τι δεν κατάφερε στο 35' ο Παγγορτυνιακός όταν ο Μπουζιάμης ύστερα από σέντρα που επιχειρήθηκε από τα δεξιά, αστόχησε απέναντι στον Κολινιώτη, το κατάφερε ένα λεπτό αργότερα όταν ο Ρουμελιώτης κέρδισε πέναλτι και ο Πότια ισοφάρισε σε 1-1.
Στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, στο 47' ο Γεωρ. Λάτσης βρήκε από τα αριστερά τον Ηλ. Κυρίο, ο οποίος σούταρε αλλά το σουτ έφυγε απελπιστικά άουτ. Ωστόσο στο 60' η ομάδα της Γορτυνίας, γύρισε ανάποδα το ματς, όταν ο Μπουζιάμης εντός μεγάλης περιοχής σούταρε, και ο Δελής εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Κολινιώτη και έκανε το 2-1. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και κατάφεραν στο 87' να σημειώσουν και τρίτο τέρμα, όταν ο Πότια εκμεταλλεύτηκε την λάθος έξοδο του Κολινιώτη και σε κενή εστία έκανε εύκολα το 3-1.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Χρ. Βεργέτης με βοηθούς τους κ.κ Κων. Τριανταφύλλου και Ανδρ. Χαραλαμπόπουλου. Παρατηρητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Γ. Μπιρμπίλης.
Παγγορτυνιακός:
Braimllari, Γιουρούκος, Ν. Παρασκευόπουλος, Κοκκινάκος, Σμυρνής, Μαχαίρας, Πότια, Αντωνίου, Ρουμελιώτης, Μπουζιάμης (51' Μπουζιάμης), Δελής (62' Νεντέλτσεβ)
Προπονητής: (εκπροσ.)κ. Γεωρ. Γιαννόπουλος
Λεωνίδιο:
Κολινιώτης, Γιαννούσης, Γεωρ.Σμύρος (62' Γολεγός), Δημ. Κυρίος, Γεωρ. Λάτσης, Μπουρνάκης, Ηλ. Κυρίος, Ανδ-Διον. Κυρίος, Γρ. Λάτσης, Γεωρ. Σμύρος, Γεωρ. Λάτσης (53' Δημ-Κοσ.Κυρίος).
Προπονητής:κ. Κ. Κυρίος
arcadia-sports.gr